-=- }{ FoRuM PwD By DarKTeaM }{ -=-
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 ][=][ ATenTie ][=][

Go down 
AuthorMessage
DemoN
Admin


Posts : 11
Join date : 2008-03-14

][=][ ATenTie ][=][ Empty
PostSubject: ][=][ ATenTie ][=][   ][=][ ATenTie ][=][ EmptyFri Mar 14, 2008 11:31 am

..:: Regulile Srv darkteam.idle.ro ::..

1.Fara coduri!!.
Nici un tip de cod nu este admis pe serverul darkteam.idle.ro - Nu suntem toleranti cu codatii. Daca va prindem ca folositi coduri veti fi banati permanent - indiferent de cat timp a trecut de cand le-ai folosit ultima data sau daca le-ai folosit la noi pe server sau in alta parte.

2.Fiti prietenosi cu jucatorii...
Trebuie sa mentineti atitudinea prietenoasa fata de ceilalti jucatori de pe server darkteam.idle.ro tot timpul. Play For Fun !

3.Nu jigniti ceilalti jucatori
Este ok (intr-o maniera prietenoasa) sa injuri doar cu cei care te cunosti si iti permit. Jucatorii care injura vor fi banati pentru 60 minute.

4.Nu acuza jucatorii ca folosesc coduri fara dovezi.
Nu numi pe cineva codat... doar vorbeste cu un admin sa se "uite" pe acel "codat" si lasa-l pe el sa decida daca are cod sau nu. De asemenea daca nu este nici un admin pe server pune-te spectator si fa-i un demo ... i-ai ip`ul si fa un thread(topic) pe forum.


5.Nu faceti spam
Nu vorbiti la microfon sau sa scrieti aiurea propozitii fara sens - nu faceti doar daca vreti sa faceti fata consecintelor.Nu stati in baza si aruncati aiurea he-uri sau veti fi banati pentru 60 minute.


7.Nu exista reguli care ajuta vreo echipa sa castige.

8.Daca te duci afk:
Spune celorlalti jucatori daca esti afk ... nu ai voie sa stai afk decat maxim 5 runde ... dupa 5 runde vei fi dat afara de pe server fara a mai fi anuntat

9.Incercati sa faceti echipe echilibrate.
In cazuri extreme jucatorii intra la echipa castigatoare ... sau cea care are jucatori mai puternici ... atunci este mai indicat sa faceti echipele cat mai echilibrate.


10.Fara reclama.
Nu aveti voie sa faceti reclama la nimic pe serverele noastre.Cateva exemple ... dar nu toate ar fi: ip`urile unor servere, pagini web, firme ... etc.ATENTIE ... Recrutarea jucatorilor de pe server pentru a juca pe un alt server este considerata ca reclama ceea ce duce la banarea permanenta.


11.Nu vorbiti "pe la spate" un admin in joc.
Daca aveti o cearta de genul : o disputa intre admini despre actiunea acestuia, sunt alte locuri mai bune unde sa continuati cearta decat pe server.

12.Nick-urile.
IN PRIMUL RAND nu trebuie sa contina caractere gen @#%$*()_+|/?.>,<!`~ sau sa aiba cel putin 3 caractere ... Numele nu trebuie sa contina cuvinte care sa ofenseze pe cineva sau nume sa semene cu cel al unui admin.


13.
Nu te plange.
Cand joci peserverul nostru te rog nu te plange de setarile serverului acesta nu va ajuta la nimic , ci doar va produce o atmosfera negativa pe server.Ar trebui sa fii recunoascator pt munca pusa in acest server si sa arati putin respect ! Calea de a merge inainte este de a folosi criticile constructive in loc sa te plangi si sa-ti indrepti opinia in sectiunea corespunzatoare a forumului.

[b] Te Rog Sa Respecti regulile pe server !!!!


Last edited by DemoN on Mon Mar 17, 2008 12:52 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://tm-zone.forumotion.com
hadeshack
Admin


Posts : 2
Join date : 2008-03-14

][=][ ATenTie ][=][ Empty
PostSubject: Re: ][=][ ATenTie ][=][   ][=][ ATenTie ][=][ EmptyFri Mar 14, 2008 12:11 pm

Cam asta sunt toate regulile pe toate srv de cs Wink R3sp3ct Demon & KiDzOnE
Back to top Go down
View user profile
 
][=][ ATenTie ][=][
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
-=- }{ DarKTeaM }{ -=- :: ..::DarKTeaM.iDLe.Ro::.. :: ReguLi !!!!-
Jump to: